KÜLFÖLD
Erős földrengés Görögország középső részén
Az amerikai földtani intézet (USGS) és a német földtani intézet (GFZ) ugyanakkor 6,3-as erősségű földmozgásról számolt be, amelyet húsz perccel később egy 5,1-es erősségű utórengés követett.
Pokolgépes támadás ért egy tesztközpontot Hollandiában
Az épület környékét lezárták, a pokolgép teljes hatástalanításának érdekében a hatóságok a védelmi minisztérium különleges részlegéhez fordultak segítségért.
Kilépnek a Fidesz képviselői az Európai Néppárt parlamenti képviselőcsoportjából
Az alapszabály elfogadott módosítása azzal fenyeget, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselői nem tudják gyakorolni képviselői jogaikat.
Rakétatámadás érte Ferenc pápa tervezett látogatási helyszínét
Rakétatámadás érte az el-Aszad légitámaszpontot a pápa látogatása előtt két nappal.
A Fidesz ma elhagyja az Európai Néppártot?
Az Európai Néppárt frakciója szerdán szavaz az alapszabály-módosításról, ami előirányozná a kormánypárti delegáció felfüggesztéséről szóló voksolás kiírását. Orbán Viktor korábban levélben fejezte ki ellenérzéseit a Néppárt eljárásaival szemben.
Csehországban fontolgatják az orosz vakcina alkalmazását.
Leszakadt az átrium korlátja: szörnyethaltak a dulakodó diákok
Hét diák lezuhanva egy egyetemi épület legfelső szintjéről
Biden eltörölte: indexre került A Grincs szerzője
Joe Biden amerikai elnök, szakítva elődei szokásával, március 2-án, az Olvasás napján, a világ legsikeresebb gyermekmeseírója, a Dr. Seuss néven ismert Theodor Seuss Geisel születésnapján kiadott közleményében nem említette meg az író nevét. Az 1991-ben elhunyt író kiadója bejelentette Dr Seuss hat mesekönyvéről, hogy beszünteti azok kiadását és értékesítését. A szerzőnek eddig 600 millió könyvét adták el és 22 nyelvre fordították le.
The CEE region and the V4 in particular are on their way to become one of the most important economic engines of the EU, Polish Minister of Finance Tadeusz Kościński said an interview with hirado.hu. The minister believes that the quick economic rebound of the Visegrad Group is very much dependent on the ability to engage in an ever-closer cooperation, thus the Polish presidency focuses on better synergies in terms of a more effective implementation of the EU Funds. Kościński expects Poland’s economy to be among the least affected by the coronavirus pandemic, which is mainly attributable to strong macroeconomic fundamentals.
2021. március 3. szerda, Kornélia napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg