BELFÖLD
Kiemelt nyugdíjat kap a Mansfeld Pétert kivégeztető ügyész
A vérügyésznek is nevezett jogászt a mai napig nem vonták felelősségre.
Meglepődött az MSZP elnöke a baloldali pártok válaszától
Meglepődött és megdöbbent az MSZP elnöke, hogy a többi baloldali párt nagyon gyorsan elutasította Botka László tegnapi ajánlatát a közös listáról és a közös jelöltekről.
Túl sok a nikotinsav egy sportolóknak szánt készítményben.
Trendszerűen esik Vona Gábor népszerűsége
A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Vona Gábor Jobbik-pártelnök támogatottsága mindössze 7 százalék, amelynek hátterében az elmúlt időszakot jellemző népszerűségvesztése áll. A számok azt is mutatják, hogy a magyarok többsége Orbán Viktort látja legszívesebben a miniszterelnöki pozícióban.
Az Emmi szerint csökkentek a kórházi ellátással összefüggő járványok
„A magyar megoldások és intézkedések egyértelműen eredményesek, a jelentési fegyelem folyamatosan javul, a biztonságos betegellátás feltételei adottak” – közölte a szaktárca.
Szakértő: a kvótadöntés koncepciója elhibázott
Kedden lejár a migránsok áthelyezésére megszabott kétéves európai uniós időszak.
Origo: büntethetővé vált a tömeges rosszullétet okozó drog
Felkerült egy új szer a dizájnerdrogok listájára: a CPGC nevű vegyülettel való kereskedés innentől kezdve büntethető - közölte az Origo kormányzati forrásokra hivatkozva. A hírportál úgy tudja, ez az a drog, amely tömeges rosszulléteket okozott augusztusban a Hős utca környékén, és ugyancsak ennek hatására fordultak ki magukból azok a fiatalok, akiket nemrég filmeztek le az 1-es villamos egyik megállójában. Rétvári Bence a fejlemény kapcsán azt mondta az Origónak, hogy a kormány célja, hogy a lehető leghatékonyabban szorítsa vissza a kábítószer-használatot.
Három és fél ezer pályázat eddig a gázkonvektor cserére
Közel három és fél ezer pályázat érkezett eddig az Otthon Melege Program keretében meghirdetett földgázüzemű gázkonvektorok energia megtakarítást eredményező cseréjét támogató alprogramra az első négy régióból.
Nagycsaládosokat segítenek a nógrádi nyugdíjasok
Több mint 1700 üveg befőttet, savanyúságot, szörpöt adtak át a Nagycsaládosok Országos Egyesületének.
Októbertől újabb járműkategóriában frissülnek a vizsgakérdések
2017. október 2-tól megújult kérdésbankkal folytatódik a „T” (mezőgazdasági vontató) kategória számítógépes hatósági elméleti vizsgáztatása.
2017. szeptember 26. kedd, Jusztina napja
Baja: Enyhe zivatar
17 °
Enyhe zivatar
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg