BELFÖLD
Jónak lenni jó! – Több mint 72 millió forint gyűlt eddig össze
Tegnap reggel érkezett az idei év legnagyobb felajánlása.
Varga Mihály: Az év végéig jó esély van a magyar helyreállítási terv elfogadására
A magyar helyreállítási terv (RRP) tartalmát minden tagország támogatta, így jó esély van a program év végéig való elfogadására – fogalmazott Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter.
Úgy menekülne a dollárbaloldal, hogy közben Márki-Zay Péterre fogna mindent
Bár egymás után derülnek ki a részletek a baloldal pártfinanszírozási botrányáról, vezető politikusaik továbbra is hárítanak és igyekeznek Márki-Zay Péterre tolni a felelősséget.
Ha ilyen SMS-t kap bankjától, ne kattintson rá!
Csalók küldenek SMS-üzeneteket.
Elhunyt Nagy László, 2006 egyik áldozata
Ötvenedik életévében, hétfőn elhunyt Nagy László, akinek a szemét 2006-ban kilőtték a rendőrök, miután részt vett a Fidesz 1956-os budapesti megemlékezésénál, az Astoriánál.
Jónak lenni jó! – 15 millió forintot ajánlott fel a Bartók Rádió
Folyamatosan gyűlnek az adományok a Jónak lenni jó! – kampányban. A közmédia jótékonysági akciója idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetségét támogatja. Tegnap reggel érkezett az idei év eddigi legnagyobb felajánlása. A Prima Primissima Díjas Bartók Rádió tizenötmillió forinttal segíti a gyűjtést. Ezzel a tegnapi adatok szerint az adományok összege a 72 millió forintot is meghaladta.
Az 1995-ben épült szennyvíztelep a modernizációnak köszönhetően 210 ezer ember szennyvizét képes kezelni, és naponta akár 55 ezer köbméter szennyvizet tud megtisztítani.
Meghirdették a 31. Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot
A kiírás szerint a Magyar Innovációs Nagydíj mellett a bíráló bizottság több kategóriában is díjat ítél oda a kiemelkedő innovációs teljesítményért.
A Magyar Batthyány Alapítvány idén is csatlakozik a közmédia jótékonysági akciójához
A Magyar Batthyány Alapítvány (MBA) idén is csatlakozik a közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági akciójához, melynek ez évi kedvezményezettje a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége.
Varga Judit: Egyre hatékonyabb az áldozatirányítás
Egyre hatékonyabb az áldozatirányítás, és a csökkenő bűnügyi számok mellett is egyre több áldozatot érnek el.
2022. december 6. kedd, Miklós napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg